Abonnementen van OK learning

De modules worden aangeboden in de vorm van abonnementen. Gedurende de abonnementsperiode hebben uw operatieassistenten toegang tot de modules waarvoor een abonnement is afgesloten.

De modules worden ontwikkeld zodat ze geschikt zijn voor gebruik op alle operatieafdelingen. De inhoud is gebaseerd op de evidence based landelijke richtlijnen. Ze worden actueel gehouden door en blijven eigendom van OK learning.

Keuzemogelijkheden binnen de abonnementen

Wilt u de modules van OK learning inzetten in uw organisatie, dan heeft u de keuze uit een aantal opties:

Welke modules?

Neemt u een abonnement voor één specifieke module van SIT&LEARN of kiest u meerdere modules? Gebruikt u alleen SCAN&LEARN? Of wilt u gebruik maken van het hele pakket? Alles is mogelijk. In overleg wordt bepaald welke modules binnen het abonnement vallen en hoeveel operatieassistenten toegang moeten krijgen. Op basis hiervan wordt een abonnementsprijs afgesproken.

Welk LMS?

Wilt u de modules aanbieden in uw eigen learning management system?

[one_half]NEE

De modules worden aangeboden via de online leeromgeving van OK learning.

Verkoop geschiedt in de vorm van een abonnement, waarbij de operatieassistent gedurende de abonnementsperiode toegang heeft tot de module(s).[/one_half]

[one_half_last]JA

De modules worden aangeboden via een LTI-verbinding. U kunt hierdoor de module(s) via uw eigen LMS aanbieden.

Verkoop geschiedt in de vorm van een abonnement, waarbij de operatieassistent gedurende de abonnementsperiode toegang heeft tot de module(s).[/one_half_last]

Vormgeving

Standaard zijn de modules vormgegeven in de huisstijl van OK learning. U heeft ook de mogelijkheid om de modules in meer of mindere mate aan te passen aan uw eigen huisstijl. Daarvoor zullen eenmalig extra kosten in rekening gebracht worden.