VideOK: Interactieve video’s voor OK-professionals

Als zorgorganisatie wilt u medische technologie veilig gebruiken. Daarvoor is het opleiden, trainen en toetsen van professionals op de OK cruciaal, maar door gebrek aan tijd en beperkte budgetten is dat geen sinecure. OK learning heeft hiervoor de oplossing bedacht.

Wij gaan in co-creatie met zorgorganisaties interactieve video’s ontwikkelen die laten zien hoe je als professional medische hulpmiddelen op de OK veilig gebruikt. Alle instructievideo’s komen te staan in een online bibliotheek die continu blijft groeien.

Wij nodigen u van harte uit om mee te doen aan deze ‘educatieve Netflix’ voor OK-professionals. Met een kleine bijdrage sponsort u de ontwikkeling van 1 interactieve video per jaar en krijgt u onbeperkte toegang tot álle ontwikkelde video’s.

Meedoen heeft veel voordelen

  • De interactieve video’s ondersteunen OK-professionals bij het ontwikkelen van hun kennis, inzicht en vaardigheden op het gebied van medische technologie.
  • U houdt meetbaar en aantoonbaar de kennis en kunde van uw zorgprofessionals up-to-date, wat helpt bij het voldoen aan het convenant ‘Veilige toepassing van medische technologie’.
  • De video’s spelen flexibel in op de snelheid van de ontwikkelingen op de OK.
  • OK-professionals kunnen de video’s op elk gewenst moment en op elk device gebruiken en hebben extra mogelijkheden voor interactie.
  • De instructies in de video’s zijn direct toe te passen in de praktijk.
  • Aan een interactieve video kunt u toetsvragen, feedback en aanvullende uitleg toevoegen.
  • In ruil voor blijvend lage kosten kunt u onbeperkt de actuele en steeds groeiende videobibliotheek gebruiken.
  • U bepaalt mee welke interactieve video’s we maken.
  • U kiest zelf hoe u de video’s ontsluit.

Hoe kunt u meedoen

In onze brochure leest u meer over dit co-creatie project. Hoe pakken we het aan? Welke invloed heeft u? Hoe kunt u meedoen? de brochure kunt u aanvragen door het aanvraagformulier hiernaast in te vullen.

Dit co-creatie project start op 1 november 2020 en duurt minimaal 3 jaar. U kunt zich inschrijven tot en met 31 oktober 2020. Uw jaarlijkse bijdrage is dan € 3.000. Voor participanten die zich na 1 november 2020 inschrijven geldt een hogere bijdrage.